U Splitu je održan prvi međunarodni Kup Svetog Dujma u organizacije karate kluba Jadran na kojem je pružena prigoda malim karatašima, najmlađim uzrastima koji su mogli iskazati stečeno znanje na treninzima. 

Ukupno je preko četiri borilišta prodefiliralo 617 karataša i karatašice iz Hrvatske i BiH.

Zadar se na Kupu Svetog dujma predstavio s dva kluba koji su osvojili ukupno 15 odličja.

KK Forum osvojio ih je 11 i to 2 zlatna, 3 srebrna i 6 brončanih dok se KK Zvonimir u Zadar vratio sa 4 bronce.

Njuspješniji zadarski predstavnik bio je Marko Longin iz Foruma koji se okitio s dva zlatna odličja i to u borbama u kategoriji mlađih učenika do 34 kg i učenika do 30 kg.

Patricija Nekić (Forum) je bila druga u kategoriji učenica +40 kg,  a Anamarija Baraba (Forum)  u kategoriji juniorki do 53 kg.

Bronce u borbama su osvojili: Alma Mušić (Zvonimir) kod juniorki preko 59 kg, Jelena Nekić (Forum) kod mlađih kadetkinja preko 55 kg, Petra Franov (Zvonimir) u kategoriji učenica do 40 kg, Lucija Glavaš (Zvonimir) do 36 kg, Ivana Glavaš (Zvonimir) do 34 kg, Matija Režanj (Forum) u kategoriji mlađih učenika do 38 kg te Marin Lepur (Zvonimir) kod učenika do 34 kg.

Dvije bronce u katama pripale su Raheli Santini iz Foruma u kategoriji mlađih kadetkinja i Ines Grbas također iz Foruma u kategoriji seniorki.