U prostoru kluba u dvorani Jazine održana je Izborna skupština veterana Košarkaškog kluba Zadar.

Nazočni skupštinari su za novog predsjednika izabrali Ivicu Obada koji je na tom mjestu zamijenio dosadašnjeg predsjednika Velimira Čubrića. Za dopredsjednika je izabran Bruno Marcelić, dok je tajnik Zdenko Perić ostao na tom mjestu.

Uz predsjednika i dopredsjednika za članove Upravnog odbora su izabrani: Zdravko Jerak, Darko Pahlić, Franko Kresoja, Ivan Sunara, Petar Popović, Draženko Blažević i Branko Skroče. Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Joško Novak, Stipe Šarlija i Denis Mujagić.

U kasnijoj konstruktivnoj raspravi zaključeno je da veterane u sljedećem periodu očekuje dosta akcija od kojih se posebno ističe da se mora razlučiti tko se smatra članom i igračem te tko i kada može igrati za veteransku momčad.

Još je zaključeno da bi veterani trebali imati svoj dio gledališta, a ne da budu raštrkani po dvorani i isto tako da se pri seniorskoj momčadi čuje i njihova riječ.

Jedan od zadataka je i organizacija turnira na kojem bi se okupile momčadi za koje je nekad igrao pok. Krešo Ćosić, a to su Zadar, Olimpija, Bologna i Cibona.