ZADAR - Došli smo i do posljednjeg kola regularnog dijela natjecanja u NLB ligi. Zadar u Krešinoj dvorani dočekuje momčad Vojvodine u utakmici u kojoj je momčadi trenera Sagadina jedini imperativ osveta za poraz u Novom Sadu iz 13. kola, poraz koji je možda i ključan u neigranju Zadra na ovogodišnjem Final Fouru.

- Treba se revanširati za poraz iz prvog dijela prvenstva. Također, treba odigrati ligu pošteno do kraja. Mi smo ovaj tjedan naporno trenirali tako da očekujem i napredak u igri. Sad smo imali priliku trenirati cijeli tjedan, jer nakon dugo vremena nismo imali dvije utakmice kroz tjedan te smo radili na nedostacima, rekao nam je trener Sagadin na današnjoj tiskovnoj konferenciji uoči utakmice sa Vojvodinom.

- Iako u posljednje vrijeme ima puno odlazaka, Vojvodina je i dalje neugodna momčad, pogotovo na visokim pozicijama. Tu pogotovo mislim na Stanojevića i Bajića te dvije četvorke, Ljubotina i Borovnjak, istaknuo je Sagadin.

Agresivnije u obrani. Protiv Olimpije samo 17 osobnih pogrešaka.

- Moramo raditi više osobnih pogrešaka. U Ljubljani smo ih na kraju utakmice imali samo 17, umjesto da je ta brojka iznosila 40. Kad gubiš, igrači su često nervozni i rade osobne pogreške, dok kod nas situacija nije baš takva. To su stvari na koje iz dana u dan pokušavam utjecati, da povećamo agresivnost u igri.

Macura se vratio treninzima

- Svi igrači treniraju. Macura je jutros prvi put radio punim intenzitetom. Nadam se da će izdržati i popodnevni trening. Ako bude tako, moći ćemo sutra računati na njega nekih desetak minuta, u utorak već nešto više. Drugih zdravstvenih problema sada nemamo te su svi igrači na raspolaganju.

Utakmica Zadra i Vojvodine igra se sutra s početkom u 19 sati.