Stečajni upravitelj NK Zadar s.d.d. u stečaju objavio je vjerojatno posljednji oglas za prodaju imovine u vlasništvu kluba i to u bescijenje. Naime, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja da se imovina u cjelini proda po procijenjenoj cijeni od 46 tisuća eura, ovog puta prodaje se „bez isticanja početne cijene", što znači da će biti prihvatljiva i ponuda od jednog eura.

Puno veći problem zainteresiranim ponuđačima bit će uplata tražene jamčevine. S obzirom da je pri svakoj prodaji za jamstvo potrebno uplatiti 10 posto procijenjene vrijednosti imovine, zainteresirani ponuđač morat će prije dražbe uplatiti jamstvo od 4.665 eura. Jamčevina se vraća u slučaju odabira druge ponude, poništenja natječaja, a u ovom slučaju i razlika ako ponuda bude niža od jamstva.

Ročište za otvaranje pisanih ponuda i eventualnu usmenu javnu dražbu, ako dvoje ponuditelja da jednaku ponudu, zakazano je za 4. listopada u 11 sati u uredu javnog bilježnika Jelene Skoblar.

Od stvari koje zainteresirani kupac može dobiti najveću vrijednost od 130.357 kuna ima ICT oprema, a bizaran je podatak da kupac dobiva i 3.000 sjedalica montiranih na tribinu, koje mora razmontirati u roku od 30 dana. Od ostalih „vrijednosti" tu su kosilica za travu, ultrazvuk, hladnjaci, klime, računala, perilice i sušilice rublja, nogometni dresovi te pokali i pehari koje je nekadašnji klub osvajao.