Jučer, 24. kolovoza u Petrčanima, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 51-godišnji češki državljanin, odakle je ukrao novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Isto jučer, ali u Zadru, u ulici Antuna Barca, nepoznati počinitelj je provalio u stan 49-godišnje vlasnice, odakle je ukrao novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Nadalje, sa srijede na četvrtak, 23./24. kolovoza u Bibinjama, nepoznati počinitelj je sa broda u vlasništvu 55-godišnjaka ukrao vanbrodski motor
.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer, 24. kolovoza u Sukošanu, nepoznati počinitelj je ukrao novčanik 47-godišnje poljske državljanke te s ukradenom bankovnom karticom pokušao neovlašteno izvršiti novčane transakcije.

Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe i računalne prijevare.