Iako mališani još sigurno ne razmišljaju o povratku u klupe, mi odrasli znamo da je važno sve pripremiti na vrijeme. Kupovina novog školskog pribora, odjeće i obuće te nove školske torbe lakša je uz Supernova poklon karticu. Razveselite školarce najboljim poklonom uz koji će sami moći odabrati što im se sviđa.

Pripreme za novu školsku godinu naveliko su počele. Popis je dugačak - bilježnice, pernica, pribor za likovni, nove tenisice, školski ruksak i oprema za sportske aktivnosti samo su dio stvari koje se kupuju s početkom nove školske godine. Supernova poklon kartica razveselit će mališane koji sve za školu i izvanškolske aktivnosti mogu kupiti u najpopularnijim trgovinama centra Supernova Zadar. Uz nebrojene shopping mogućnosti, Supernova poklon kartica iznenađenje je s kojim ne možete pogriješiti.

Nabavite ju na infopultu centra ili putem Supernova web shopa u nekoliko jednostavnih koraka. Kartice su dostupne u nekoliko različitih izdanja, a uplatiti možete od 10 do 300 eura. Odlučite li se na kupnju putem web shopa, karticu možete i personalizirati fotografijom prema vlastitom izboru. Na web stranici centra Supernova Zadar provjerite sve detalje vezane za kupovinu kartice, kao i popis trgovina u kojima ju možete koristiti i uživajte u shoppingu.