Prva polovica godine u taekwondo klubu Plovanija završila je završnim polaganjem za više učeničke pojaseve. Ovaj dio natjecateljske sezone za njih bio je dinamičan te urodio mnogim odličjima za klub.

- Sa svakog natjecanja vraćali smo se sa odličnim rezultatima te smo iz natjecanja u natjecanje bili sve bolji i uspješniji. Naši članovi pokazali su tako ove godine i dodatan interes za disciplinu natjecanja u formama. Nastupili smo u prvoj polovici godine i na tri državna natjecanja. Ovaj dio kao sto smo rekli završili smo polaganjem, a dodatnu radost nam je unijela činjenica kako imamo puno članova, koji polažu za više učeničke pojaseve, što je pokazatelj dobrog rada kluba i kako djeca ostaju u ovom sportu dugi niz godina. - rekli su iz Kluba.

Također, pohvale idu svim članovima, koji su pristupili i uspješno položili za više pojaseve:

- za viši bijeli : Adriano Hajnc, Samuel Selei, Manuela Paić, Niko Rumora, Vito Jelenić, Josip Titulić, Mia Selin;
- za žuti pojas: Luana Lleshi, Mauro Šare, Amber Lukić, Karlo Kovačević, Lana Topalović, Gabrijel Kraljev;
- za zeleni pojas: Eva Dragaš, Leona Lleshi, Nika Zelić, Maks Baraba, za viši zeleni: Zara Dukić, Kanai Leventić, Stella Frleta, Amalija Čukušić;
- za plavi: Jure Kujundžić;
- za viši plavi: Mario Dadić, Marino Marić, Antonio Dellavia;
- za crveni: Luka Ušljebrka, Nika Burčul, Bartol Burčul, Mihael Burčul, Rudolf Stura, Nika Kulaš;
- za viši crveni: Lucia Ražnjević.

Polaganje je vodio klubski trener i ispitivač Hrvatskog Taekwondo Saveza Elis Kolega, te je prisustvovao i čelni čovjek i trener, također ispitivač Hrvatskog Taekwondo, Saveza Antonio Čačić.

Pomagali su asistenti i voditelji treninga Martina Dellavia, Ilir Lleshi i Krešimir Ušljebrka, svi su oni nosioci majstorskih pojaseva te veliki primjer našoj djeci kako se živi sport.

- Još jednom svima veliko bravo i hvala! Upisi za nove članove krenut će krajem kolovoza, a za više informacija i upisnicu možete potražiti na našoj web stranici https://www.tkdplovanijazadar.com/ - poručili su iz Kluba.