Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija u utorak, 6. lipnja, organizira informativni događaj o mogućnostima financiranja u novom financijskom razdoblju.

Pozivaju se poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani da poprate ovaj događaj i da se na taj način upoznaju s prilikama za financiranje svojih projekata ili poduzetničkih pothvata koje nudi sedmogodišnje razdoblje EU.

Cilj događaja je poticanje korištenja bespovratnih sredstava i financijskih mehanizama koji stoje na raspolaganju privatnim i javnim dionicima te razmjena informacija o prilikama koje donosi nova financijska perspektiva.

Kao govornici na događaju će sudjelovati predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO, a program uključuje i mogućnost B2B susreta zainteresiranih poduzetnika s gostujućim govornicima kako bi izravno dobili informaciju ili savjet za vlastito poslovanje.

Događaj će se održati u Centru za kreativne industrije, Put Murvice 3a, 23 000 Zadar (III. kat), od 11.00 do 13.40 sati.

Radi organizacijskih potreba mole se svi zainteresirani da se prijave do 2. lipnja na e-mail adresu: [email protected]

Program:

10:45 - 11:00 Registracija sudionika i prijave na B2B susrete

11:00 - 11:05 Pozdravni govor - Katarina Colić, ravnateljica Ustanove INOVAcija

11:05 - 11:50 Financijski instrumenti za javni i privatni sektor - Dijana Bezjak, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

11:50 - 12:20 Mogućnosti financiranja financijskim mehanizmima HAMAG BICRO- a i bespovratnim sredstvima iz Programa Konkurentnost i kohezija 2021. - 2027. - Ivica Čulina, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO
Ispostava u Zadru

12:20 - 12:40 Domjenak

12:40 - 13:40 B2B susreti s gostujućim izlagačima, Dijana Bezjak, dvorana 1 te Ivica Čulina, dvorana 2