Nakon Europskog prvenstva održanog prošlog vikenda u Budimpešti na kojem je naša Zadranka Vanja Tokić po treći puta osvojila zlatnu medalju i obranila naslov europske prvakinje, naša fitness kraljica odlazi na IBFF Universe natjecanje koje će se ove subote, 27. svibnja održati u Tarantu u Italiji. Vanja će se natjecati u kategoriji PRO BIKINI.

- S obzirom da je forma već odrađena i previše je truda i rada uloženo, odlučila sam u ovako kratkom vremenu otići na ovo još jedno važno natjecanje. Vremenski razmak između ova dva natjecanja je jako mali, ali to je moj način života koji volim i koji mi odgovara. Naravno da se nadam još jednoj PRO medalji, rekla je Vanja Tokić pred odlazak u Italiju dodajući kako sa svim svojim sudjelovanjima na natjecanjima i osvojenim medaljama želi promovirati body building i zdrav način života, ali i činjenicu da za bavljenjem ovim sportom ne postoji dobna granica.

- Svi moji dosadašnji rezultati dokaz su da sa ulaskom u četvrdesete godine možete biti prije svega zdraviji i poletniji nego što ste bili možda u ranijim godinama, a onda i izgledati bolje. Pretilost je veliki problem prije svega zdravstveni, a sa bavljenjem ovim ili bilo kojim drugim sportom činite dobro sebi i svom zdravlju. Izgled je tek na drugom mjestu, rekla je Vanja.

Podsjetimo, fitness kraljica, trostruka je europska PRO prvakinja, te višestruka PRO šampionka.