Županijskom istražnom sucu Hrvoju Viskoviću poslijepodne je policija privela dvojicu od četvorice koji je policija kazneno prijavila za tučnjavu u biogradskom klubu Aqua. U tom nemilom događaju iza 4 sata, sa subote na nedjelju, smrtno je stradao 54-godišnji zaštitar
Jedan privedeni je nakon razgovora pušten, a drugome je određen pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, obavijestio je sudac Visković zainteresiranu javnost. Za prvog, sudac je procijenio kako neće utjecati na svjedoke. Prva dvojica imaju oko 30 godina, a kada će biti privedena druga dvojica, sudac istrage nije znao.

Na sve daljnje informacije on je uputio novinare na Županijsko državno odvjetništvo koje vodi istragu. Oni će znati i kada će stići obdukcijski nalaz iz šibenske bolnice pošto se zadarska patologija ne bavi sudskim vještačenjem.

Taj nalaz će utvrditi okolnosti smrti zaštitara. Za sada je utvrđen smrtni događaj i tučnjava u tom biogradskom klubu. A kakva je poveznica, pokazat će daljnja istraga. Sve je u rukama Županijskog državnog odvjetništva kojeg kao v.d. vodi Denis Sokol.

Očevici pričaju o bacanju stolova i sjedalica koji se dovode s teškim ozljedama 54-godišnjaka koji će u utorak biti pokopan u Pridragi.