Udruga studenata psihologije "Kasper" Sveučilišta u Zadru i ove godine organizira znanstveno-stručni skup XII. Dani seksualnosti.

Sudionici Skupa redom su stručnjaci iz područja ljudske seksualnosti, uključujući seksualne terapeute, psihologe, filologe, nutricioniste, pravnike i druge.

Iz godine u godinu zajedničkim su trudom i naporima uspjeli projekt podići na razinu znanstvenog skupa koji svake godine izaziva sve više interesa, kako studentske populacije, tako i šire javnosti. 

- Ma koliko današnje društvo bilo napredno, i dalje je za neke teme poprilično zatvoreno. Na nama je da zajedno gradimo, prije svega, društvo znanja, koje će samo na taj način postati otvoreno društvo spremno na promjene i napredak, poručuju iz Udruge.

Ideja je pomaknuti granice i proširiti poglede na jedan neizbježan aspekt ljudskog postojanja, na ljudsku seksualnost.

Ovogodišnji, dugoočekivani XII. Dani seksualnosti održat će se od 10. do 12. svibnja, napokon u hibridnom obliku, što znači da će se predavanja održavati uživo u Kneževnoj palači te istovremeno imati prijenos putem Zoom platforme.

Red predavanja, osim u eventu, možete pronaći na njihovim društvenim mrežama, na Facebooku te na Instagramu @daniseksualnosti. Linkove za spajanje na Zoom platformu pronađite ovdje