Iz SDP-a su izvjestili kako je održana XII. izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Zadar na kojoj je za predsjednika izabran Marko Topić a za potpredsjednicu Patricija Novoselović.

Novi predsjednik Foruma mladih SDP-a Zadar Marko Topić zahvalio se Heleni Mikulandri na dosadašnjem radu koji je i rezultirao time da je Forum mladih sve više prepoznatljiv kao jedini faktor borbe za bolji položaj mladih grada Zadra.

Novi predsjednik naglasak stavlja na stvaranje boljih uvjeta stanovanja koje postaje gorući problem za mlade obitelji koje jednostavno ne mogu pronaći povoljan stan za život. Istaknuo je i problem nedostatka općenitog sadržaja za mlade, pogotovo zabavnog programa koji i inače fali u gradu.

Također je kritizirao i loš odnos nekih iznajmljivača koji, zbog turističke sezone, studente doslovno tjeraju van iz stanova i time pokazuju da nemaju razumijevanja za mlade koji su budućnost našega grada. Mnogo je tu problema i prostora za rad, stoga je zaključio kako će u svom mandatu sve politike Foruma mladih pokušati provesti s riječi na djela.

Forum mladih SDP-a Zadar nastavlja svoju borbu te će i dalje, u suradnji sa strankom, biti aktivan, uporan i, ono najvažnije, provokativan.