Policijski službenici će i ove godine provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila na prometnicama Policijske uprave zadarske.

Akcija će se provesti 21. travnja, kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici i ove godine iz PU zadarske pozivaju građane da predlože lokacije gdje bi se nadzirala brzina kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti do 10. travnja na našu e-mail adresu [email protected]. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine.

- Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštivanja ostalih prometnih propisa, kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu, poručuju iz zadarske policije.