Iza prometne nesreće, koja se jutros dogodila u mjestu Briševo, ostali su tragovi na koje nas je upozorio mještanin Mladen Ćustić. Radi se o maslinaru koji je javnosti poznat zbog slučaja "pokvarena jaja", odnosno oslobađajuće presude za vrijeđanje premijera Andreja Plenkovića.

- Rano jutros vozač kamiona srušio je ogradni zid. Mislio sam da je grom opalio kako se čulo. Ulica je bila zatvorena, a nafta i ulje iz kartera vozila curili su prema potoku. Firma zadužena za saniranje samo je posula pijesak na to i izgurala ga na zemlju pored asfalta. Upozorio sam ih da ne mogu to tako ostaviti, ali rekli su mi da je to jedini način, što nije istina jer postoje sredstva za to. Ovo je jedno skroz neodgovorno i bezobrazno ponašanje. Kod nas sada smrdi kao u rafineriji, upozorava Ćustić dodajući kako je prolaskom svakog automobila sve gore.

U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su nam kako se prometna nesreća dogodila jutros oko 6:20 sati na ŽC 6011. Prema njihovom izvješću, 27-godišnji vozač teretnog vozila (zadarskih registracija) s priključnom prikolicom prilikom izlaska iz zavoja nije prilagodio brzinu kretanja pa je izgubio kontrolu nad vozilom. Nasreću, nije ozlijeđen. Nakon prometne nesreće pozvana je vučna služba kao i služba nadležna za saniranje takvih situacija na županijskim cestama, a koja je ostavila ovakvo stanje pa smo zatražili njihovo očitovanje.