U subotu 18. ožujka godine održano je 6. Prvenstvo Hrvatske u parataekwondou u Zagrebu.

Taekwondo klub osoba s invaliditetom Donat sudjelovao je sa šest natjecatelja i osvojio zapažene rezultate. Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojili su Mateo Škara u kategorijama P21 i P34, Josip Bubičić u kategoriji P23, Antonio Buljat u kategoriji P, Diora Alli u kategoriji P21 i Lovre Bukvić u kategoriji P34. Jure Milin u kategoriji P 22 osvojio je 2. mjesto i srebrnu medalju, a u nastupu u paru Mateo Škara i Diora Alli zauzeli su treće mjesto i osvojili brončanu medalju.

U isto vrijeme u Zagrebu održan je 16. Feniks Budo sport kup, međunarodno natjecanje u kojem je Taekwondo klub Donat sudjelovao sa seniorom Dominikom Šarićem i osvojio 1.mjesto i zlatnu medalju. Dominik je imao konkurenciju iz susjedne nam Slovenije, a u finalu ga je dočekao hrvatski reprezentativac. Pobjedom u dvije runde Dominik je osigurao 1.mjesto i zlatnu medalju.

U nedjelju 19. 3. Taekwondo klub Donat otputovao je u Imotski na 15. Memorijalni turnir Josip Jović, u kojem je sudjelovao s najmlađom postavom kluba te se vratio s jedno zlatnom medaljom koju je osvojila Marlen Gašpar, srebrnom medaljom koju je osvojio Gabrijel Plavčić i brončanom medaljom koju je osvojila Karmen Jelčić.

Već idući tjedan donatovci putuju u Split na kriterijsko natjecanja kadeta u kojima će nastupiti Sara Kadić i Luis Čakarun, a u nedjelju u Zaprešić na državno prvenstvo u formama u kojima će nastupiti Gala Božajić, Katarina Vučičić i Lorena Furd.