Zadarski dvojac Doky Dukić i Babyjodanijevoda predstavljaju novi singl „Što bi ti".

Sve je, ističu mladi glazbenici, počelo iz dokolice. Dorijan Dukić (Doky) imao je par akorada u rukavu i melodija koje su mu se motale po glavi. Odlučili su si zadati rok od četiri sata, zasukali rukave, uključili timer i prionuli na posao. Na njihovo iznenađenje dodatne ideje su navirale i ubrzo su imali devedeset posto onoga što će predstaviti, a ostalo je još malo detalja kojima su začinili stvar.

Sam Doky kaže da je zadnjih pola sata bilo najstresnije, jer je vrijeme neumorno curilo.
"Kada sam na kraju pogledao na timer, ostalo je još par minuta, ali taman sam bio sto posto siguran da je to to i stisnuo zadnji klik!", dodao je Doky.

Toni Božulić (Babyjodanijevoda) je bio zadužen za pisanje teksta i pjevanje. Sat i pol vremena prije kraja su počeli sa snimanjem vokala.

„Najčešće bi ostavili drugi ili treći take, ali potrudili smo se napraviti što više toga iz prve!", istaknuo je Toni.

Spot je snimljen na više lokacija u Pagu, a režirao ga je mladi perspektivni redatelj Robert Folnegović. Pjesma i spot za „Što bi ti" objavljeni su na svim streaming platformama, a što se tiče budućih projekata, dečki poručuju:

"Već radimo na dvije nove stvari, a o čemu se radi, saznat ćete uskoro!"


Inače, Doky je po struci medijski tehničar te se bavi snimanjem i produkcijom raznih event aftermovieja, glazbenih spotova i ostalih promotivnih video uradaka, dok je Babyjodanijevoda student koji se predstavlja i kao samouki glazbenik i pjevač, koji se glazbom počeo baviti prošle godine.