Na mjestu na kojem su svakodnevni prometni zastoji umjesto da bude protočnost kada je najveći pritisak prometa, a to je mali rotor na Putu Murvice, jučer su se stvarale kolone.

Čekanje zbog radova koji su mogli čekati neko vrijeme kada Zadrani ne idu s posla doma, iznerviralo je jednu našu sugrađanku koja nam je poslala fotografije s mjesta događaja. Uz informaciju kako su radovi su na Put Murvice ispod rotora, ne može se iz smjera Interspara prema policiji. Ona je bez privremene regulacije koja na stranici Grada Zadra nije objavljena kao ni obavijest o izvanrednim radovima, dala upute za skretanje na stadion ili Bulevar.

Međutim, radovi koje je izvodio Filius, ugovoreni izvođač Grada Zadra za održavanje prometnica, jučer popodne su bili završeni.

Danas je ostala još jedna zakrpa na netom asfaltiranom dijelu Murvičke. Kako to nije dobro obavljeno krajem listopada, tako su iz Odjela za komunalne djelatnosti naručili popravak, s obzirom da je otvorena i rupa, odnosno ulegnut je bio asfaltni pokrov.

Tako je to kada se Murvička sanirala na fete, sve zbog amandmana i političkih punata.