Danas su dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga. Radovi su izvedeni u suradnji Grada Zadra i PU zadarske, te su gradonačelnik Branko Dukić i načelnik PU zadarske Anton Dražina sa suradnicima obišli izvedene radove. Rok završetka bio je 9. prosinca, tako da je napravljen tjedan dana prije roka.

- Zadovoljan sam izvedenim radovima i rokovima gradnje. Nastavit ćemo suradnju s policijom oko sanacije prometnih crnih točaka u Zadru. -izjavio je gradonačelnik.

Pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap najavio je nastavak ovakvih projekata kroz rekonstrukciju raskrižja na Putu Biliga i ulici Jakova Šubića od Cezana. Također, u blizini novouređenog kružnog toka u tijeku je izrada studije za izgradnju javne garaže koja bi rasteretila pritisak na parkirna mjesta u ovom dijelu grada.

Ugovorena vrijednost radova je 463.330 kn, a s uračunatim PDV-om 579.162,50 kn. Izvođač je Cestogradnja d.o.o. Zelengrad, stručni nadzor i projekt UOIG Damir Mandra. Radovi su započeli početkom studenoga, a odvijali su se bez potpunog zaustavljanja prometa.