Veterani KK Puntamika četvrti su put osvojili Međunarodni veteranski turnir Dragiša Šarić u Beogradu, najmasovniji i najkvalitetniji turnir u veteranskoj košarci.
Ove godine je bilo 58 ekipa iz 13 zemalja Europe. Odigrali su tri utakmice u kategoriji +45 i redom pobjeđivali slovenski Lenart, Herceg Novi i u finalu Amforu iz Makarske.

- Još jednom smo pokazali borbenost i strast. Krasila nas je kolektivna igra koja je promovirala Markija Blaslova u MVP-a. U izboru za najkorisnijeg je pobijedio svoga suigrača Gorana Vrbanca za jedan glas. Pokazali smo u kvalitetnu igru i ponašanje. Naravno da zahvaljujemo organizatorima na gostoprimstvu, kaže predsjednik KK Puntamika Miro Dundov.

- U potpunosti sam zadovoljan nastupom moga tima koji je još jedan put osvojio veliki turnir. Borbenošću i mudrom taktikom smo pokazali zrelost i samopouzdanje koje smo gradili prvo kod Pere Perića, Mira Dundova i moje malenkosti. Čestitke i Markiju na naslovu MVP-a, poručio je trener Davor Mujagić.

Evo što je rekao Marki Blaslov, kojemu je ovo druga titula za najkorisnijeg igrača ovog turnira.

- Došao sam spreman na turnir i ekipa me je prihvatila kao lidera a sve ostalo je povijest.Moram naglasiti da sam izuzetnu pomoć imao u suigračima. Vrbanc je također odigrao veliki turnir a izdvojio bih i Zuanovića, koji je tricama parao beogradske mrežice. Dogodine ćemo braniti titulu.

Medalje Zadranima uručio je legendarni košarkaški trener, nekada i trener Zadra, Vlado Đurović. Sa sjetom su se svi prisjetili slavnih dana zadarske košarke.

Za KK Puntamiku su nastupili:
Marki Blaslov (MVP)
Tomislav Luštica (kap.)
Rinaldo Galović
Marko Zuanović
Miro Dundov
Goran Vrbanc
Mario Dundović

Trener: Davor Mujagić