NOVO Mladić je u utorak u popodnevnim satima upućen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Policija je predložila novčanu kaznu od 18 tisuća kuna uz šest mjeseci zabrane upravljanja vozilima na području Hrvatske.

RANIJE Policija je danas potvrdila kako je u stup u podnožju Ulice bana Josipa Jelačića oko 1:15 sati u subotnjoj noći udario 23-godišnji državljanin Crne Gore. Njegov identitet se utvrđivao jer u trenutku prometne nesreće nije imao osobne dokumente, objašnjavaju iz PU zadarske.

Očevidom je utvrđeno kako je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,03 promila, uslijed brzine neprilagođene kiši i noćnim uvjetima, ulaskom u zavoj prešao u suprotni prometni trak, sišao van kolnika te srušio metalni stup javne rasvjete na kojem se nalazio znak obaveznog obilaženja. Iz opreza mladić je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Zadar na promatranje nakon kojeg je otpušten na kućnu njegu. U policiji će nakon obrade odlučiti o prekršajnoj prijavi, a u međuvremenu na teren je izašla Elektra kako bi isključila struju za javnu rasvjetu nakon oštećenja metalnog stupa.