Udruga Prizma u okviru projekta Centar za održivi razvoj ruralnih sredina organizira besplatne edukacije za nezaposlene osobe.

- Ako si nezaposlena osoba, uključujući i dugotrajno nezaposlena, a želiš razvijati nove vještine i steći nova znanja onda Prizma ima nešto baš za tebe, ističu iz udruge.

Kroz mjesec listopad i studeni održane su tri od ukupno četiri edukacije na temu Mala škola Adobe Photoshop, Grafički dizajn vizualnog identiteta i Grafička priprema za tisak.

Sljedeća radionica na temu izrade web stranica održat će se od 23. do 25. studenog. Za sudjelovanje na radionici nije potrebno predznanje. Više informacija te samu prijavnicu
možete pronaći na poveznici.

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti na telefon: +385 23 261 590 ili putem maila na:
[email protected]

Cilj projekta Centar za održivi razvoj ruralnih sredina je stvoriti preduvjete za održivi razvoj ruralnih sredina s područja Zadarske i Šibensko-kninske županije i za obavljanje društveno odgovorne gospodarske djelatnosti jačanjem kapaciteta Udruge Prizma. Nositelj projekta je Udruga za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti Prizma, a partner je Razvojni europski centar inicijativa. Provedba projekta traje do 14. travnja 2023. godine, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Ukupna vrijednost projekta je 1.123.170 kuna.