Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race danas nešto prije 17 sati stiže u Zadar, a građani su s tim već dobro upoznati nakon zabrane parkiranja na Poluotoku i zatvaranja prometnice. Nakon završetka današnje dionice utrka i dalje ostaje u Zadarskoj županiji te će sutra, javljaju organizatori, startati iz Biograda na Moru.

Četvrta etapa utrke kreće u petak 30. rujna iz Biograda na Moru u 11:30 sati, cilj je u Crikvenici, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16:41 i 17:11 sati.

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Privremena regulacija prometa na četvrtoj etapi Biograd na Moru - Crikvenica vrijedit će 30. rujna od 11 do 17:30 sati na cestama Zadarske, Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije na ruti: Biograd na Moru - Sukošan - Zemunik Donji - Murvica - Posedarje - Lukovo Šugarje - Karlobag - Živi Bunari - Ažić Lokva - Sveti Juraj - Senj - Povile - Novi Vinodolski - Crikvenica - Dramalj - Crikvenica.