Zadarski cestari ispekli su zanat na gradnji prometnica kroz Relju, Vruljicu i na Ulici Franje Tuđmana, a da su vjerni tradiciji pokazuju fotografije ovog ljeta obnovljene ceste na Puntamici, u Ulici Antuna Gustava Matoša. Nakon što se više od mjesec dana čekalo da, već duboko u sezoni, strojevi dođu kako bi nanijeli završni sloj asfalta, taj su posao još jednom "junački" obavili.

Kako pokazuju fotografije našeg čitatelja, voda se nakon današnjeg kratkotrajnog pljuska začudo nije popela do šahta na izbočini ceste, već se "iznenađujuće" spustila na najnižu točku, autobusno stajalište kod Yachtinga.

- Tuđmanovu će možda i popraviti, a što je s mnogim drugim mjestima koja nisu toliko eksponirana? Evo stanja na pješačkom prijelazu kod autobusne postaje na Puntamici. Iako je šaht u neposrednoj blizini, voda naravno ne ide uzbrdo prema njemu. Možda bi izvođačima, prije dodjele radova, trebalo najprije dati neke jednostavne testove da se vidi da li kuže kako teče voda i da li znaju što je to nagib kosine. O "kulturi" vozača koji u punoj brzini prođu i zaliju prolaznike da i ne govorim, javlja čitatelj.