U isto ovo vrijeme na istom mjestu, prošle je godine osvojio nagradu publike, na Večerima dalmatinske šansone u Šibenik, Juri Brkljači uručeno je novo veliko priznanje.

Njegova pjesma Prozor koju je izveo lani i oduševio nazočne, nagrađena je kao najemitiranija skladba sa prošlogodišnjih Večeri dalmatinske šansone.

Ljubavnu baladu, uostalom kao i cijeli hvaljeni album „Ostani tajna moga života", u izdanju Hit Recordsa, publika je itekako prepoznala, vrednovala i na kraju još jednom nagradila.

Prozor je skladba koju autorski potpisuje Miroslav Rus, dok je aranžman djelo Rusa i Mihaela Bluma, koji je ujedno i glazbeni producent.

- Čast mi je i zadovoljstvo primiti priznanje za najizvođeniju pjesmu. To je znak kako je pjesma zaživjela i našla svoj put do srca ljudi. Želim se ovim putem zahvaliti svim urednicima koji me podržavaju svo ovo vrijeme i koji su prepoznali ovu ali i sve ostale moje pjesme. Hvala i Miroslavu Rusu koji vjeruje u mene i koji je autor ove pjesme, rekao je pjevač Jure Brkljača iz Zadra u PR objavi njegovog diskografskog izdavača