Udruga Grad košarke objavila je imena četvorice kandidata za dva člana Nadzornog odbora KK Zadar, koja im po ranijem dogovoru pripadaju. To su Arsen Travica, Denis Krupić, Dario Kljajić i Veljko Niseteo. Nakon detaljnijeg predstavljanja javnosti članovi udruge glasat će po načelu „jedan ćlan, jedan glas" te dati svoje predstavnike u Nadzorni odbor.

Arsen Travica ima dugogodišnje iskustvo u bankarstvu u područjima regulatornog i internog izvješćivanja, a danas radi na poziciji analitičara podataka u Hrvatskoj poštanskoj banci. Više od dvije godine proveo je na upravljačkim pozicijama u ŽKK Novi Zagreb, gdje je vršio dužnost potpredsjednika i predsjednika Uprave.

Denis Krupić bavio se privatnim poslom u sferi najma plovila, radom za trgovačku tvrtku te u ugostiteljstvu kao vlasnik restorana, suvlasnik pizzerija i noćnog kluba. Od 2013. vlasnik je i direktor tvrtke Mistral Zadar d.o.o. specijalizirane za proizvodnju i trgovinu madraca i kreveta. Kroz svoju tvrtku više je puta sponzorski podupirao sport.

Dario Kljajić radi u OTP banci na poslovima razvoja i unaprjeđenja prodaje te 2018. postaje direktor Odjela za upravljanje iskustvom klijenata, a to je pozicija na kojoj se i danas nalazi. Veljko Niseteo radi kao menadžer u tvrtki Iliric - DSW za pružanje usluga najma i servisiranja pokretnih EKO WC kabina.

Sljedećeg tjedna svi kandidati će iznijeti svoju viziju razvoja KK Zadar.