U Gradskoj upravi danas su predstavljeni novi pročelnici - Ante Ćurković kao novi pročelnik Ureda gradonačelnika, Stefani Mikulec Perković kao v. d. pročelnice za EU fondove koje Ćurković napušta te Mate Pinčić, v. d. pročelnika za gospodarstvo. Njegovom prethodniku Ivici Katiću ovo je bio zadnji kolegij, nakon čega prelazi u Inovativni Zadar kao voditelj projekta Poslovne zone Crno.

Ante Ćurković

- Pročelnika Ćurkovića svi dobro znaju kroz dosadašnji rad, on i njegov prethodnik Šime Erlić uložili su veliki trud i dali doprinos razvoju grada. Stefani je do sada bila pomoćnica pročelnika, na većini projekata je s njima radila, siguran sam da ćemo i u ovoj financijskoj perspektivi ostvariti odlične rezultate, rekao je Dukić, a potom zahvalio Katiću na skoro 13 godina rada u gradskoj upravi.

Mate Pinčić

Mikulec Perković rekla je kako su u ovom odjelu navikli na fleksibilnost pa nastavljaju jednakim tempom prvenstveno u realizaciji započetih kapitalnih projekata, a potom u pripremi novih.

Katić je već najavio prve korake kroz izradu novih odluka o formiranju poslovne zone i postupanju sa zemljištem. Gradonačelnik Dukić najavio je kako će već sutra posjetiti poslovnu zonu i obići radove na groblju.