Influencerica i glumica Tena Sakar Vukić, koju javnost pamti po ulozi u seriji Zabranjena ljubav, podijelila je na svojim društvenim mrežama neugodno iskustvo koje je doživjela u poznatoj zadarskoj pizzeriji.

- Dok sam išla s kćeri prema WC-u jedan od zaposlenika u šanku (misleći da sam strankinja) viknuo je: „Obuci grudnjak." Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni na što su se konobari malo iznenadili i počeli govoriti: "Nisam ja...", napisala Sakar Vukić.

Zamolila je jednog konobara koji radi na terasi da pozove vlasnika, što je on učinio.

- Gospodin je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se. Jedan od zaposlenika u šanku ili kuhinji (nije konobar) je rekao onda: "Možda sam ja viknuo slučajno, ne znam točno...", ispričala je glumica.

Objavila je i fotografiju „sporne majice" te provela anketu u kojoj je svoje pratiteljice pitala kako bi one reagirale na njezinu mjestu. Ona se pak nakon incidenta pokupila iz pizzerije.

- Ako malo šire pogledamo ovu situaciju, iz jedne rečenice puno toga možemo vidjeti... Seksizam, šovinizam, bezobrazluk, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona i obrazovanja, problem hrvatskog turizma i manjka ugostiteljskog kadra, preopterećenost poslom, iscrpljenost i nervoza djelatnika, no prije svega nepoštivanje žene u hrvatskom društvu. I ovo nije izoliran slučaj, na žalost. Volim Zadar jako, ali još uvijek korupcija i zadrtost ovdje drže, ruku pod ruku, mjesto broj jedan, poručila je Sakar Vukić koju danas na Instagramu prati preko 12 tisuća ljudi, na YouTubeu više od 4000, dok se na TikToku ta brojka penje na 190 tisuća ljudi.

Na društvenim mrežama često progovara i o svojoj borbi s bipolarnim poremećajem kako bi educirala građane o toj bolesti.