Kako bi dostojno obilježio veliki jubilej, 40 godina uspješnog poslovanja, Zaton Holiday Resort ove je sezone za svoje mnogobrojne goste priredio sadržajan kalendar događanja kojima je osobito obilovao protekli tjedan. Osim pool partyjaa organiziranog na prostorima bazenskog kompleksa, glazbe uživo u restoranima i barovima, nikad bogatijeg programa na ljetnoj pozornici gdje su odigrane brojne predstave i mjuzikli za djecu i odrasle, proteklog vikenda održana je i središnja proslava s bogatim zabavnim sadržajima na plaži.

"Zaton Holiday Resort jedan je od prvih domaćih turističkih subjekata koji je znao prepoznati važnost ulaganja u dodatne sadržaje u turizmu, od sporta i rekreacije do animacije i zabave. Takav jedinstven koncept turističke ponude, zadržali smo i danas te ga iz sezone u sezonu dodatno unaprjeđujemo. Prigodom velikog jubileja, proslave 40 godina uspješnog poslovanja, gostima smo htjeli pokloniti doživljaj za pamćenje te im na taj način zahvaliti na ukazanom povjerenju, kako onima koji su kod nas prvi put, tako i onima koji nam se svake godine uvijek i rado iznova vraćaju", istaknuo je Frane Skoblar, voditelj marketinga u Turisthotelu.

Resort je za svoj okrugli 40. rođendan pripremio i 40 atraktivnih nagrada, među kojima je bio i sedmodnevni boravak u Resortu u idućoj godini. Osim u vrijednim nagradama, gosti su na središnjoj proslavi imali priliku uživati i u plesnim i pjevačkim performansima, a vrhunac večeri bio je Rock Me Up Show te live nastup banda koji je izvodio najveće rock hitove uz pratnju profesionalnih plesača i posebnih efekata. U sklopu središnje proslave, priređeno je i posebno iznenađenje - water mapping, koje je dodatno oduševilo brojne velike i male goste Zaton Holiday Resorta.

Dodatnu festivalsku draž događanju dale su i za ovu prigodu posebno dekorirane kućice s bogatom ugostiteljskom ponudom, a mirisi obližnje borove šume i drugog autohtonog bilja te neposredna blizina mora stvorili su čarobnu atmosferu.

Turisthotel je domaća tvrtka s pedeset godina dugom tradicijom u ugostiteljstvu i turizmu, u čijem sastavu, osim Zaton Holiday Resorta, posluje i Boutique Hostel Forum, smješten u samom centru Zadra, koji ove godine slavi svoj 10. rođendan. Tim povodom, organizirat će se proslava, praćena koncertom grupe Elemental, na koju su pozvani sve Zadranke i Zadrani, kao i domaći i strani posjetitelji te svi ljubitelji zabave i dobre glazbe.