Tisuće mladih iz cijelog svijeta dolaze na drugo izdanje Zadar Sunset Festivala od čijeg nas dugo iščekivanog početka dijeli još samo dvadesetak dana. Ovogodišnji Festival, čije se ulaznice prodaju rekordnom brzinom trajat će čak četiri dana, od 30. srpnja do 3. kolovoza kada nas na velikoj pozornici pored instalacije Pozdravu Suncu s koje puca spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu očekuju nastupi svjetskih ali i domaćih DJ zvijezda.

Posjetitelji će uživati u nastupima megapopularnog Dennisa Cruza, Archija Hamiltona i Pawse, atraktivne Nizozemke Cheline Manuhutu, te Britanca Elija Browna. Domaće izvođače ove godine predvode Zadranin Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Mony, Pablo Panda i Yakka. Na ovogodišnjem festivalu očekuje nas još popularnih imena koja ćemo uskoro saznati.

Nakon velikog uspjeha premijernog izdanja, ulaznice za nadolazeći festival planule su u samo nekoliko dana pa se na ovogodišnjem Zadar Sunset Festivalu očekuje dnevna posjećenost koja prelazi dvije tisuće ljubitelja vrhunske elektronske glazbe. Rastom interesa i samog Festivala ovogodišnje izdanje tako će imati veću pozornicu s još boljom i kvalitetnijom produkcijom, spektaklarnim osvjetljejem i ozvučenjem za vrhunski glazbeni doživljaj. Tu su i veći backstage, veći i luksuzniji VIP prostori u kojima će se sada moći zabavljati još veći broj gostiju, te food corner za osvježenje uz slasne zalogaje.

Uz središnji program na Pozdravu Suncu, ove nas godine očekuje dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, boat partiji, beach sessionsi te još mnogo toga.

Dennis Cruz jedan je od najpopularnijih izvođača underground i techno glazbe. Beatport ga je proglasio trećim najboljim umjetnikom techno glazbe. Za svoj kvalitetan rad nominiran je za brojne prestižne nagrade kao što su najbolji Tech House DJ, najbolji španjolski umjetnik, najbolji DJ i najbolji producent Viciousa. Chelina Manuhutu nakon deset godina bavljenja manekenstvom Chelina se profesionalno povezuje s glazbom te postaje redovna gošća u klubova kao što su Pacha Ibiza i Blue Marlin na Ibizi. PAWSA je DJ i producent sa sjedištem u Londonu koji redovito nastupa u cijenjenim klubovima diljem Europe poput Sankeys Ibiza te brojnim drugim svjetskim klubovima. Eli Brown je istaknuti britanski umjetnik u svijetu house glazbe. Svojim hitovima poput Believe poharao je Beatport, a više singlova izdao je s mega popularnim Calvin Harrisom. Archie Hamilton doživio je izuzetan uspon kroz redove underground kuće i techno scene postavši jedan od najcjenjenijih umjetnika u svom žanru. Archie je danas mega uspješan producent i utjecajni vlasnik izdavačke kuće koji nastupa na nekim od najvećih glazbenih pozornica uključujući Circoloco, Music On i Amnesiu.

Ulaznice po cijenama od 185 kn za četverodnevnu te 320 kn za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu www.entrio.hr