Lijepa humanitarno-sportska priča s Božave ove će subote dobiti nastavak! Pod obručem na jedinstvenoj lokaciji u zaljevu Opatičina zaigrat će 12 ekipa koje će se boriti za trajni i prijelazni pehar drugog izdanja turnira Božava Bay Madness!

- Igra se u prelijepoj uvali uz tirkizno more u kojem se igrači mogu osvježiti nakon igre. Prošle godine svi su uživali pa je bila šteta ne nastaviti tako lijepu priču. Košarka je sport koji veže prvo Zadar kao grad pa cijelu Zadarsku županiju, no daleko je to od poslijeratnih godina kada se igrala u svakom dvorištu. Upravo to želimo postići - vratiti košarku u naša igrališta", ističe predsjednik Mjesnog odbora Božava Marin Jerić kao jedan od organizatora turnira.

Organizatori iz Udruge mladih Božave, u suradnji s tamošnjom Turističkom zajednicom, pobrinuli su se da ne nedostaje ni dobre zabave.

- Neće biti samo element igre, već je tu i zabavni program uz DJ-a Matu tako da će biti zanimljivo i onima koji neće direktno sudjelovati u turniru, poručuje Jerić pozivajući sve da dođu u što većem broju.

U publici će biti i roditelji i djeca iz Udruge Cukrići, što ovu priču čini još posebnijom. Naime, dok je prošle godine sav prihod od turnira doniran za uređenje kuće obitelji iz Škabrnje, a o čemu ćemo vas uskoro izvijestiti, ove godine ide Udruzi djece oboljele od dijabetesa i njihovih roditelja Cukrići koja će ta sredstva iskoristiti za kupnju inzulinske pumpice ili ortopedskog pomagala.

- Ima dana kada nam je teško osigurati sve što nam je potrebno, stoga nam ovakva podrška neopisivo puno znači. Uz to, turnir promiče i tjelesnu aktivnost, čiju važnost stalno naglašavamo, istaknula je predsjednica Udruge Doris Bailo pozivajući sve da budu dio pozitivne priče koju će ove subote ispričati Božava Bay Madness! Evo kako stići do tamo:

 

Raspored:

14:00 - prijava momčadi i izvlačenje skupina
15:00 - 19:30 - razigravanje po skupinama
20:00 - 21:00 - polufinala
21:30 - finale

Podaci za uplatu donacija

Cukrićima možete pomoći i uplatom na račun:

UDRUGA MLADIH BOŽAVA

IBAN: HR1224070001500014627

MODEL: HR99

Svrha uplate: Donacije za Udrugu Cukrići

SWIFT/BIC: OTPVHR2X

OTP BANKA