Jučer oko 20:50 sati u ulici Ivana Lucića, 36-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola u jednom ugostiteljskom objektu narušio je javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način. Muškarac je pritom izvrijeđao dvije ženske osobe, a jednu od njih je tom prilikom udario šakom. Ženi je pružena liječnička pomoć i konstatirane su joj lakše tjelesne ozljede. 

Počinitelj je pobjegao s mjesta dogđaja, no ubrzo je zatečen od strane policijskih službenika. Prilikom postupanja izvrijeđao je i njih te se oglušio njihove na naredbe. Uhićen je upotrebom sredstava prisile, te je u policijskoj postaji odbio alkotestiranje. Krim istraživanje još je u tijeku.

Noćas u 1:50 sati policijski službenici u Biogradu prilikom ophodnje su čuli buku pa su primijetili mušku osobu koja lupa rukama po drvenim kućicama na Trgu hrvatskih velikana. Kad su mu se policajci obratili, muškarac je krenuo u bijeg, a nakon što je uhićen uz upotrebu sredstava prilisile, 41-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Također, odbio je test na alkohol i droge.