Ove nedjelje s početkom u 18 sati uz Pozdrav Suncu održat će se festival Monument To The Sun, u organizaciji jednog od najpoznatijih svjetskih klupskih brendova, Amnesia s Ibize.

Posjetitelji će se zabavljati uz svjetske DJ zvijezde kao što su Patrick Topping, Marco Faraone te Lauren Lo Sung, dok će hrvatske boje braniti Pablo Panda.

Patrick Topping engleski je DJ, glazbeni producent i vlasnik izdavačke kuće Trick. Danas nastupa u najboljim klubovima i festivalima svijeta. Dobitnik je DJ nagrade Newcomer i Track of teh Season na Ibizi za singl Forget. Nagradu za najboljeg Tech House DJ-a dobio je 2018. godine.

Marco Faraone je mlad, ali već renomirani techno/house DJ i producent rođen u talijanskoj Lucci Italija. Glazba mu teče u krvi, jer mu je djed bio folk pjevač i gitarist, a otac DJ/voditelj jedne od prvih radijskih emisija za plesnu glazbu u svojoj regiji.

Lauren Lo Sung DJ-ica je i producentica iz Liverpoola. Cijenjena je zbog svog zvuka ispunjenog grooveom. Posljednjih godina penje se svjetskim listama popularnih DJ-ica.

Pablo Panda je DJ i organizator/promotor raznih događanja u Hrvatskoj. Pokretač je scene novije ere elektronske glazbe u Hrvatskoj i česti gost vrhunskih glazbenih događanja poput prošlogodišnjeg u Valenciji kada je bio warm up DJ usuret nastupu DJ zvijezde Adam Beyera.

Događaj se u Zadru održava uz veliku podršku Turističke zajednice Grada Zadra.

- Dolazak jednog brenda kao što je Amnesia u Zadar je velika stvar za promociju našeg grada. Milijuni ljudi diljem svijeta prate ovaj brend čiji je klub na Ibizi jedan od najpoznatijih i najstarijih na svijetu!, istaknuo je nedavno Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Grada Zadra.

Ulaznice za Monument To The Sun festivala Ibiza Take Over Croatia mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr i Croatia.Amnesia.Es.