U Policijskoj postaji Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju na štetu 56-godišnjaka.

Policija ga sumnjiči da je u subotu, 21. svibnja u prijepodnevnim satima, u Zadru na gradskom predjelu Vidikovac, nakon fizičkog sukoba, uzeo nož s kojim je nasrnuo na oštećenog pri čemu ga je ozlijedio u predjelu ruke.

Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Općoj bolnici Zadar gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede, a osumnjičenik je uhićen te priveden u prostorije policije.

Zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, protiv 64-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

U nastavku postupanja policije, po zaprimljenoj kaznenoj prijavi, jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je 21. svibnja prema dvije ženske osobe u dobi od 59 i 29 godina uputio ozbiljne prijetnji koje su kod njih izazvale strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Protiv 56-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu