Za nevjerne Tome, ponekad slika govori više od riječi, osbito za one neupućene a to ne bi smjeli biti po službenoj dužnosti.

 Pa su nam tako iz SC Višnjik proslijedili dokazni materijal na prigovor građana iz MO Višnjik. Oni su na skupu negodovali na činjenicu kako u gradu sporta, odnosno u najvećem sportsko-rekreativnom kompleksu u Dalmaciji, nema dostupne pitke vode.
Čak su dali i prijedlog, koji je prihvaćen i objavljen na stranici Grada Zadra iz kojeg očito nije bilo nikoga tko će reći - pa to već imamo.

Dakle, netko je predložio a organizatori projekt Kvart i po su usvojili: da se postave tipski modeli javnih česmi i to oni koji bi zadovoljavali sve suvremene standarde tj. da je voda jednostavno i praktično dostupna za konzumaciju za sve dobne skupine (bez prevelikog saginjanja), da postoji mogućnost točenja u boce te da postoji izdvojeni pristup vodi za životinje. Predlažemo i da česme sadrže grb grada i natpis „Pitka voda", kažu stanari nezadovoljni što sportaši za vrijeme ljetnih temperatura u "gradu sporta" nema pristup pitkoj vodi.

Kad bi ovakvih česmi iliti ga špina kao na Višnjiku bilo i po središtu grada a ne da žedni turisti šetaju s bočicama vode i ostavljaju pune koševe plastike.

Uz uvijek dostupnu pitku vodu, u sklopu SC Višnjik postavljeni je i desetak  kemijskih zahoda - sve je za korisnike. Kao i nova svlačionica za građane uz trim stazu.