Tony Cetinski slavodobitno se vraća u Zadar nakon što je otkazao nastup na Adventu zbog tadašnjih COVID mjera - u subotu 7. svibnja nastupa u Arsenalu!

Njegovo otkazivanje koncerta koji se trebao održati 22. prosinca prošle godine diglo je veliku buru u javnosti. Kako je tadašnjim mjerama bilo propisano da se na okupljanja, čak i na otvorenom prostoru, može samo s COVID-potvrdama, Cetinski je kao veliki protivnik mjera odbio doći u Zadar.

- Ispričavam se ovim putem njima i svim građanima Zadra zbog ove neugodne situacije u koju smo došli zbog mjera koje su na snazi. Nikako ne želim dijeliti svoju publiku na cijepljene i necijepljene, ni bilo kako drukčije. Želio bih koncert bez podjela. Samo ljubav za sve. Stoga se nadam da ćemo uskoro održati koncert na kojem ćemo se svi moći družiti bez podjela, najavio je tada Tony, a taj trenutak stiže prije nego se nadao.

- Svi željni odlične glazbe i izvrsne atmosfere, moći će tako uživati u najvećim hitovima koncertnog velemajstora. Ono što je sigurno da nas čeka nezaboravna subota i zagarantiran odličan provod o kojem će se itekako pričati jer to je način na koji se Tony, svojom prepoznatljivom svirkom, nastupom i odličnom zabavom, odužuje publici na dugogodišnjoj vjernosti, najavljuju organizatori,

Ovog vikenda u Arsenalu nastupa Doris Dragović.