Izostanak svjetlosne signalizacije na raskrižju ulica Franka Lisice i Ante Starčevića izazvao je znatne probleme na tom frekventnom raskrižju. 

Nadležnim službama trebalo je više od jednog dana da semafor ponovno "proradi", a što se događalo u međuvremenu javila nam je čitateljica.

- Posao mi je takav da sam cijeli dan u vožnji gradom. Upravo sam vidjela drugu prometnu nesreću u roku nekoliko sati. Zašto policija ne regulira promet kad semafori ne rade na tako bitnoj i prometnoj cesti?, pita se.

U zadarskoj policiji nemaju zaprimljenih dojava o nesrećama, pa pretpostavljamo da je iza njih ostala eventualna materijalna šteta koju su vozači riješili Europskim izvješćem.

Semafor nije radio ni kod gradskog mosta, što je također izazvalo prometni kaos. Automobilima je lako, ali su pješaci ti koji su se morali "boriti" za prijelaz preko zebre.

Sada su semafori ponovno u funkciji, no te situacije zasigurno su dodatno pojačale gužve i frustraciju vozača u zakrčenom gradu, gdje je promet "žrtva" radova koji su zatvorili neke od najprometnijih gradskih prometnica.