NOVO Iz PU zadarske jutros su uputili priopćenje vezano za tragičnu nesreću na radu.

- Jučer, 11. travnja 2022. godine oko 15 sati, u Donjoj Murvici u proizvodnom pogonu poduzeća u Ulici dr. Franje Tuđmana, prilikom rada na stroju, dogodila se nesreća na radu u kojoj je smrtno stradao 43-godišnji radnik. Policija je u suradnji s inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata obavila očevid, a tijelo je prevezeno u zadarsku Opću bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija. O nesreći na radu dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz PU zadarske.

Kako doznajemo, nesreća se dogodila u pogonu tvrtke Aluflexpack novi d.o.o., koja se bavi proizvodnjom fleksibilne ambalaže i preradom aluminijske folije, papira i savitljivih filmova.

RANIJE Tragičan događaj dogodio se danas u pogonu poznatog trgovačkog društva u Murvici.

U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su nam kako su u 15.05 sati zaprimili dojavu o nesreći na radu u kojoj je smrtno stradala muška osoba. Nakon očevida, kojeg su izvršili u suradnji s inspektorom rada, o događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Zadru. ŽDO je naložilo obdukciju koja će provesti sutra.

Kako neslužbeno doznajemo, poginuo je 43-godišnji zaposlenik tvrtke.