Kolnički trak Tuđmanove ulice koji je do jučer služio kao parkiralište, danas je dobio završni sloj asfalta. Prije toga su radnici Lavčevića izvršili popravke na niveliranju postavljenih šahtova i ostale infrastrukture.

Sanirat će se i nogostup uz Citya galleriju na kojem se od samog početka nakupljuju lokve vode nakon kiše, najavljeno je iz Grada Zadra koji je nositelj ove EU investicije. Proširenje Tuđmanove, prema projektu GIN Company, ulazi u završnu fazu, bez obzira što je rok završetka 25 milijuna kuna vrijednog projekta, trebao biti za Uskrs.

U uskrsnom tjednu barem će se uspostaviti promet cjelovitom dionicom Tuđmanove, od ulaska u kompleks TIZ-a, odnosno raskrižja s Put Stanova do raskrižja s Murvičkom ulicom.

Ipak, jedno će se raskrižje uskoro zatvoriti i to ono s Ulicom bana Josipa Jelačića. U početku će biti otvoreno sa zapadne strane prolaza prema Gradu, ali će morati u cijelosti zatvoriti. Tim će za promet biti zatvoren ta dionica Tuđmanove do zgrade Chipoteke u kompleksu TIZ-a na kojoj će se intenzivirati radovi.