Ovaj vikend bio je iznimno uspješan za Taekwondo klub Donat iz Zadra. Natjecatelji su otputovali na kriterijski turnir u Knin, dok su natjecatelji Taekwondo kluba osoba s invaliditetom Donat otputovali u Zagreb na Prvenstvo Hrvatske 3. st Infodom Kukkiwon Zagreb i državno prvenstvo Hrvatske.

Riječ je o dva kluba koja rade uzajamno pod vodstvom trenera Miljenka Lisice i Đane Bajlo.
U Kninu su ostvarili sljedeće rezultate: Elena Babin K-Ž3, Jakov Glavan K-M2 i Vito Horvat K - M4 osvojili su zlatnu medalju; Mare Blasov K-Ž2, Mihael Vučičić K-M4, Miho Stručić K-M1 i Sara Kadić MK-36 osvojili su srebrnu medalju, a Kate Blaslov K-Ž1, Luce Horvat K-M5, Marta Travica K-Ž2 i Eva Glavan K-Ž2 osvojili su brončanu medalju.

U Zagrebu je Mateo Škara s dva zlata postao državni prvak u kategoriji P 30, dok je Jure Milin viceprvak države u kategoriji P 20.

Taekwondo klub Donat i Taekwondo klub osoba s invaliditetom su perspektivni klubovi koji djeluje na području grada Zadra u ulici Ivana Mažuranića 3, a sve informacije vezane za upis možete dobiti na tel: 091/2840266 i 095/9041149.

- Članovi našeg kluba su prvaci države i sudionici svjetskih prvenstava. Ako želite postati dio naše lijepe priče, kontakt možete na našoj Facebook stranici Taekwondo Klub Donat. Upisi su u tijeku do popunjenih kvota u svakoj grupi, poručili su iz kluba.