Zbog bolesti glumca otkazana je predstava Majstori Kazališta Moruzgva koja je najavljena za utorak, 11. siječnja u 20 sati. U novom terminu izvedbe javnost će biti naknadno obaviještena. 

Kupljene ulaznice mogu se vratiti na blagajnu HNK Zadar od ponedjeljka, 10. siječnja u terminu od 11 do 13 sati.

Priča se događa nakon potresa u centru Zagreba i u vrijeme (ili nedugo nakon) pandemije koronavirusom.

Prateći sudbine i odnose stanara u jednoj zgradi pod zaštitom, akteri same radnje su i njihovi majstori koji su oduvijek bili i ostali „posebna vrsta". Nema čovjeka koji makar jednom u životu nije gubio živce zbog nekog, makar i najmanjeg, kućnog popravka. Što su zahtjevi veći, situacija se sve više komplicira. Svako kašnjenje uzrokuje domino efekt i posljedično, financijski gubitak.

Nekadašnji operni studio u suterenu sumnjivi poduzetnik adaptira u narodnjački klub, iz visokog prizemlja iseljen je odvjetnički ured i taj prostor privremeno koristi građevinska tvrtka, na prvom katu jedan paranoik preuređuje svoj prostor u sklonište od biološkog i atomskog rata, a u nedavno adaptiranom potkrovlju jedna žena sanira štetu nastalu od potresa i pokušava nastaviti sa životom nakon mučne rastave...

Ova sjajna komedija daje jasnu sliku što nam se događa kao društvu i pojedincima,a najbolji način za suočavanje s problemom je kad se čovjek može našaliti na svoj račun!

U predstavi igraju: Petra Dugandžić (Jasna Palić Picukarić), Ecija Ojdanić, Matija Šakoronja (Slavko Sobin), Hrvoje Barišić i Dražen Bratulić. Ariju Casta Diva iz opere Norma Vincenza Bellinija pjeva Lana Kos, a Ženim muža Irma Dragičević.