Zavod za javno zdravstvo Zadar raspisao je natječaj za zapošljavanje četiri medicinske sestre i psihologa u Službi za školsku i adolescentnu medicinu i Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti.

Na programu »Mentalno zdravlje za sve« na određeno vrijeme, do 31. 12. 2023. godine, zapošljavaju se psiholog koji će sudjelovati u procesu dijag¬nostike i liječenja pri Službi za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti te jedna medicinska sestra. Još jedna medicinska sestra traži se u istoj službi, ali za rad do povratka djelatnice s bolovanja. Za sva radna mjesta traži se, uz ostalo, radno iskustvo od jedne godine i položen vozački ispit B-kategorije.

Program "Mentalno zdravlje za sve" temelji se na psihosocijalnom tretmanu i dijagnostici osoba sa problemima mentalnog zdravlja, prevenciji mentalnih poremećaja i ovisnosti, izvanbolničkom liječenju i rehabilitaciji ovisnika u Benkovcu, Biogradu n/m, Gračacu, Obrovcu, Pagu i Zadru kroz savjetovališta mentalnog zdravlja.

Služba za školsku i adolescentnu medicinu traži dvije medicinske sestre - jednu za rad na neodređeno i jednu za rad do povratka radnice na rad.

Krajnji rok za podnošenje molbi je 8. siječnja 2022. godine a kandidati koji ispunjavaju sve uvjete bit će pozvani na selekcijski intervju.