Zadarski čudesni momak Matej Nevešćanin piše najljepše stranice sportske povijesti Zadra i Hrvatske. Stigao je Matej do novog velikog odličja.

Na Svjetskom juniorskom prvenstvu u skokovima u vodu koje se održava u Ukrajini (Kijev) osvojio je brončanu medalju s daske od 1 metra, a brončani je bio i ovog ljeta na Europskom prvenstvu održanom u Rijeci, javlja Sport023.

Jučer je izvrstan bio i u kvalifikacijama, peti te se dalo nasluti da je spreman za velike stvari. To je potvrdio tijekom poslijepodneva, koje će biti upisano zlatnim slovima u povijest hrvatskih i zadarskih skokova u vodu, ali i općenito hrvatskog sporta.

- Prezadovoljan sam, svi smo sretni, ja, tata i trener Šime. Sva četiri skoka u finalu sam odradio odlično i rezultat toga i jest ova bronca. Hvala svima na velikoj podršci u Zadru. Puno mi to znači i veliki mi je motiv za dalje. I atmosfera na samom natjecanju bila je odlična, stvarno je bio užitak skakati - ističe Matej, kojega sutra očekuju kvalifikacije s daske od 3 metra.