Povodom Međunarodnog dana volontera, u srijedu, 2. prosinca, od 16 do 17:30 sati u prostoru Code Huba održat će se predavanje "Volontiranje studenata Sveučilišta u Zadru" koje će održati koordinatorica volontera Sveučilišta u Zadru, Vilma Kotlar. Predstavnici Studentskog zbora Marko Galić i Fani Marinović će nazočnima predstaviti aktivnosti zbora te mogućnosti volontiranja u sklopu njihovih projekata.

Nakon dvaju kratkih predavanja studenti psihologije će održati radionicu „Psihološki aspekti volontiranja". Cilj radionice je pobliže objasniti motivaciju za volontiranje, osvijestiti sve prednosti koje volonterski rad donosi volonteru i društvu te predstaviti mogućnosti volontiranja na Sveučilištu u Zadru. Time će se pokušati potaknuti sudionike na sudjelovanje u volonterskim projektima.

Voditelji radionice su Matea Bekavac-Basić, Josip Milković, Laura Petričević i Ana Strize, studenti 3. godine preddiplomskog studija psihologije. Radionica je nastala u suradnji s Odjelom za psihologiju, u sklopu kolegija Psihologija emocija i motivacije čiji su voditelji Jelena Ombla i Krešimir Prijatelj. Trajanje radionice je 45 minuta.

Prijava za sudjelovanje na cijelom programu je obvezna. Više informacija o načinu prijave na linku.