Na 24. Susreta profesionalnih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ koji se održao u Čakovcu, Kazalište lutaka Zadar s predstavom "Caffe Kraljevstvo", a osvojilo je čak pet nagrada!

Predstavi "Caffe Kraljevstvo" pripala je nagrada za najbolju predstavu u cjelini, nagrada za najbolju režiju - Vanja Jovanović, najbolju scenografiju - Vanja Jovanović, najbolje glumačko ostvarenje za žensku ulogu - Irena Bausović Tomljanović i nagrada za najbolje glumačko ostvarenje za mušku ulogu - Dominik Karakašić.

Predstava "Caffe Kraljevstvo" premijerno je izvedena u prosincu 2020. godine, prema autorskom tekstu Vanje Jovanovića i Patrika Gregureca. U predstavi igraju Dominik Karakašić i Irena Bausović Tomljanović, koji odlično kombiniraju dramsku glumu i teatar predmeta.

Prva takva predstava zadarskih lutkara i novi kazališni izričaj pokazali su se pun pogodak kao i odabir samog režisera što je  izravna zasluga ravnateljice Iris Pavić Tumpa.

Glumci novije generacije zadarskog ansambla, Irena Bausović Tomljanović i Dominik Karakašić, bili su izvrstan izbor gostujućeg režisera Vanje Jovanovića.