Poslovna grupa Auto Hrvatska je proširila ponudu s vozilima marki SEAT i CUPRA. U sklopu Poslovnog centra Zadar na adresi Franka Lisice 85, u petak, 1.10.2021. svečano je otvoren novi SEAT I CUPRA prodajno-servisni centar opremljen prema najvišim marke standardima kvalitete i funkcionalnosti.

Uz već dobro poznate Seat modele Ibiza, Arona, Leon, Ateca i Tarraco, koji oduševljavaju vlasnike svojim izgledom i kvalitetom, posjetiteljima je posebno atraktivan bio Cupra Formentor, predstavnik nove marke koja u sebi nosi ime nekada slavnog modela Seata, a danas pod svojim logom nudi automobile visokih performansi.

U novom prodajnom salonu zainteresirani će moći razgledati nove modele, kupiti automobile, ali i dobiti svu moguću podršku pri kupnji automobila i kasnije u njihovom održavanju, istaknuo je uoči čina svečanog otvaranja Izvršni direktor za osobni program i direktor društva Auto Hrvatska Automobili Alen Vuksan-Ćusa.

- Pamtim dan krajem listopada 2007. godine, kada smo ovdje otvorili tadašnji prodajni centar Volkswagen automobila i MAN gospodarskih vozila. To se pokazalo izvrsnom investicijom jer je VW nakon tri godine preuzeo primat te je već više od 10 godina najprodavanija marka automobila u Zadarskoj županiji i Hrvatskoj. U ovom prostoru nekada je bio Audi centar, koji smo u lipnju premjestili u novi centar na D-8, čime smo zaokružili i urbanizirali cijelu ovu površinu koja se prostire na oko 25 tisuća četvornih metara. Nadam se da ćemo sa Seatom i Cuprom također u sljedećoj godini biti među najprodavanijima na tržištu, te da će Cupra zauzeti mjesto odmah nakon Audija u premium segmentu, rekao je Vuksan-Ćusa.

Član uprave Porsche grupacije Ivo Ivančević pohvalio je novu investiciju te istaknuo kako se nikada s nekim partnerom u Hrvatskoj posao nije tako širio kao sa zadarskom podružnicom.

Vuksan-Ćusa najavio je kako će tvrtka zasigurno i dalje imati novih investicija, a naglasak će biti na stručnom usavršavanju zaposlenika i podršci korisnicima u održavanju automobila.

Čast za tradicionalnim udarcem u gong kojim Auto Hrvatska obilježava sve bitne događaje i uspjehe pripala je gospodinu Tomislavu Rogiću, direktoru marki Seat i Cupra i gospodinu Anti Čerkezu, direktoru prodaje novih vozila tvrke Auto Hrvatska Automobili, kojim je centar svečano proglašen otvorenim.