Ne možete dočekati početak Zadar Sunset Festivala koji će se održati u petak i subotu od 18 sati na Pozdravu Suncu? Imamo dobru vijest za vas - party počinje već u 12 sati!

Zauzmite besplatne ležaljke u Beach Baru Bamboo i zagrijte se uz nastupe poznatih DJ-eva. U petak za DJ pultom su Mario Daic, Tolstoi i San Pacho, dok u subotu nastupaju Puff Puff-e, Andrologic i Damian Leboss b2b Neroa. Glazba, šank, kokteli, plaža, kupanje - možete li zamisliti bolji uvod u dvodnevnu glazbenu avanturu?

Zbog epidemioloških mjera, za uživanje u Pre-Partyju Bamboo, kao i na Zadar Sunset Festivalu, potrebne su EU digitalne COVID potvrde. Oni koji ih nemaju, moći će u Bamboo-a napraviti test koji će vrijediti za oba dana festivala.

Zadar Sunset Festival održava u petak i subotu, 30. - 31. srpnja od 18 sati na zadarskoj rivi, u organizaciji BSH Events, suorganizaciji Selected Croatia te uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra.

Impresivan line up prvog izdanja ovog festivala predvode svjetske zvijezde Deborah De Luca, Andrea Oliva te Kiko Franco! Svoje mjesto pod suncem Zadar Sunset Festivala možete osigurati u sustavu Entrio.hr.