Dan prije samog koncerta iz TZ Grada najavili su kako će Marko Tolja imati koncert na otvorenoj pozornici na Forumu, u petak 2. srpnja s početkom u 21 sat.

Marko Tolja svestrani je pjevač i kantautor izvanrednih vokalnih sposobnosti, posebnog afiniteta i šarma. Prepoznat je kao jedan od ponajboljih domaćih vokala koji se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu i swingu, zbog čega ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom. Karijeru mu krase brojni rasprodani koncerti, a pobjedio je i u dva poznata televizijska showa, Zvijezde plešu i Zvijezde pjevaju. Oduševljava svakim novim hitom pa ne sumnjamo da će osvojiti srca Zadrana i naših sve brojnijih gostiju.

"Jako se veselim koncertu u Zadru jer općenito volim taj grad. Dapače, moji korijeni potječu iz zadarskog arhipelaga, točnije otoka Pašmana (mjesto Neviđana, opa). S toga se nadam super atmosferi, veseloj publici i naravno i ponekom rođaku među njima. Veseli me da ću sa svojom zadarskom publikom proslaviti i moj rođendan koji je dan kasnije, najavio je Tolja.

Koncert organizira Turistička zajednica grada Zadra u ograđenom prostoru Foruma uz osiguranje svih potrebnih preduvjeta za odgovornu organizaciju nastupa Marka Tolje i uz pridržavanje svih propisanih mjera.

Koncert je besplatan, a ulaz za posjetitelje otvoren s početkom u 20:30 sati za najviše 100 osoba. Molimo sve posjetitelje da se pridržavaju svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka radi sprječavanja prijenosa bolesti Covid-19 putem okupljanja.