Iako jučer iz PU zadarske nije bilo nikakve informacije o posljedicama Ludijade, one su danas postale sastavni dio crne kronike.

Prije službene potvrde iz PU zadarske, javio nam je član obitelji učenika Pomorske škole nad kojim je kako nam je kazao izvršen "masakr" i tako je krvav išao kroz Perivoju kraljice Jelene Madijevke a da mu nitko od građana nije pomogao.

Iz PU zadarske su priopćili:

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda.

Naime, jučer oko 12.30 sati u Perivoju kraljice Jelene Madijevke u Zadru, za sada nepoznati počinitelj je najvjerojatnije staklenom bocom u predjelu glave udario maloljetnika u dobi od 17-godina i pritom ga ozlijedio.
Maloljetniku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Zadru te su mu konstatirane lakše tjelesne ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije. U Pomorskoj školi doznajemo kako 17-učenika jutros nije došao na nastavu.

Dvojica učenika jučer su imali okršaj uz Tuđmanovu ulicu.

Iz PU zadarska još nisu završili krim- obradu ni za taj događaj.
Službeno, jučer oko 15.30 sati zaprimljena je dojava kako je došlo do fizičkog sukoba između dvije mlađe muške osobe u Ulici Franje Tuđmana u Zadru. Po zaprimljenoj dojavi policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Iz PU zadarske nam nisu mogli još reći iz koje su škole učenici.