Na Uskrsni ponedjeljak u župnoj crkvi sv. Mihovila u Vukšiću, služena je misa za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve rata župe sv. Mihovil Lišane. 

Misno slavlje predvodio je župnik fra Božo Mandarić u koncelebraciji s fra Branimirom Šegotom. Bilo je lijepo vidjeti zajedno mještane Vukšića, Lišana, Bulića, Provića i Ostrovice, kako su zajedno sabrani u Kristu molili za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve rata.

- Mi danas slavimo i ispovijedamo Kristovu pobjedu i uskrsnuće. Pogledajmo današnji dan, jer znamo da Bog nije uzalud uskrsnuo i podnio muku za naše spasenje. Danas molimo za sve naše pokojne hrvatske branitelje i civilne žrtve rata u cijeloj našoj župi. Onda kada ih je bio strah za vlastiti život, imali smo povjerenje u Boga. Tada se vidjelo koliko je važna vjera u uskrsnuće i život vječni. Da nismo imali vjere u uskrsnuće, ostavili bismo svoje poginule hrvatske branitelje negdje po strani. Neka uskrsli Gospodin uzme sve naše strahove i neka nam da čvrstu vjeru da budemo radosni s njim, rekao je na kraju fra Božo Mandarić.

Na kraju misnog slavlja fra Božo Mandarić ispred centralnog križa dao je odrješenje za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve rata. U župi je poginulo četrnaest hrvatskih branitelja i ubijeno je šesnaest civila, svi žitelji su bili prognani, sve kuće zapaljene, crkve minirane i srušene do temelja.