Helena Mikulandra, predsjednica Forum mladih SDP Zadar, uputila je priopćenje povodom jučerašnjeg polaganja kamena temeljca na Crvenim kućama, kojeg prenosimo u cijelosti.

"Jučer je položen kamen temeljac, kamen temeljac za novih stotinu POS-ovih stanova. Lista broji 204 imena. Pitamo se, tko će se ovaj put naći u prvoj polovici od sinova i kćeri visokopozicioniranih HDZ-ovaca. Koga će ovoga puta biti sram koliko nema?

Podsjetimo, prvi čovjek APN-a, Krešimir Žunić je u ime svoga sina, kreditno nesposobnog studenta, zaposjeo stan koji je trebao pripasti mladoj obitelji. U tome, štoviše, Žunić nije vidio ništa sporno - već ga je bilo sram koliko nema. Dok Žunić besramno uživa, možemo se samo pitati što je s obitelji koja je u cijeloj priči ostala zakinuta.

U razdoblju kada Zadarska županija,zahvaljujući tridesetogodišnjoj vlasti HDZ-a, bilježi najveći rast stope iseljavanja od 39, posto,HDZ-ovci ne gube vrijeme, već stambeno zbrinjavaju svoje sinove, navodi se u priopćenju iz Foruma mladih koji je na ulazu u Grad izvjesio i transparent.